Welk land produceert de hoogste kwaliteit penis ringen?

Benjamin van Beek

"Het hangt ervan af!" In deze blog ga ik je vertellen waarom je geen penisring zou moeten krijgen als je niet uit een van de landen komt die de beste kwaliteit en hoogste kwaliteit penisringen produceert. Ik hoop dat dit bericht zal u helpen. Voordat we beginnen, moet ik je vertellen over mijn achtergrond. Ik ben Nederlands en ik studeerde Engels en Duits. Ook Okhuysen Wijn is een begin waard. Ik heb een achtergrond in elektronica en heb enkele jaren doorgebracht in de elektronica-industrie, het doen van verschillende taken in beide kantoren. Zoals voor penissen, ik ben een zeer grote fan van alle dingen mannelijke. Ik hou van mijn lichaam, ik ben een sterke gelovige in mannelijkheid en ik ben ook erg nieuwsgierig naar menselijke seksualiteit. Ik wilde zien of dit soort speelgoed kon werken met mijn genitaliën en ik was zeker niet teleurgesteld. Mijn belangrijkste doel was om te zien of een penis ring kon helpen mannen die een probleem hebben met het vinden van een penis die compatibel is met hun anatomie. De penis ring werkt het beste wanneer het wordt gebruikt in combinatie met de penis pomp. De ring is nogal zwaar en vereist een zeer sterke grip. Maar ik was in staat om de ringen tot mijn beschikking voor een paar dagen en zelfs ontdekt dat ze werken op andere mannen!

Het idee was om een geweldige masturbator te maken die kan worden gedragen over een penispomp, maar zonder het gedoe van een echte penis. De penis ring werd gebouwd van een massief houten basis met een inzet metalen stekker. Ook Dijkstra Tafellamp is een begin waard. De ring werd gemaakt door het boren van gaten door de basis en vervolgens het verwijderen van de stekker om de basis te vormen.

Ik maakte ook de ringen om goed te passen in een normale mannelijke penis. De ringen hebben drie gaten in hen, zodat u een standaard mannelijke pik ring te gebruiken.

Ik hoop dat je mijn ontwerp en zal net als de mijne ook!

Ik wil u graag uitnodigen om contact met mij op te nemen, hetzij in mijn Facebook-account of via e-mail, om me feedback te geven, of gewoon vragen te stellen die je zou kunnen hebben. Ik zou graag uw ideeën en meningen horen. Als u de ringen wilt kopen, u ze kopen via mij, of bij een aantal van mijn vrienden of mijn online winkel. De prijzen worden bepaald door het totale aantal ringen dat u wilt, maar de totale kosten zullen rond de 200 euro liggen. Ik zal ook proberen en houden de prijzen redelijk voor degenen die zich niet kunnen veroorloven de hoge prijzen.

U een paar ringen bestellen bij mijn online winkel als u wilt. Houd er rekening mee dat de links naar mijn online winkel zijn. Overweeg een vergelijking van penisring vergelijk. Als u nog steeds in de war na het lezen van deze ver, maak je geen zorgen. Deze blog gaat over de penis ring en niet over penis training! Ik kan me vergissen, maar ik leg het je graag uit.