Waar kan ik penisringen krijgen?

Benjamin van Beek

"Dat kan ik niet. In vergelijking met Niet Schurende Tandpasta, dit maakt het merkbaar nuttiger. " Waarom? Omdat ik een Nederlandse vrouw ben. De penis van mijn Nederlandse man ziet er niet zo uit. Het werkt gewoon niet voor mij.

Advertentie

Ik ben niet alleen. Veel Nederlanders hebben hun man nooit een ring kunnen laten zetten. Waarom? Omdat hun lul te klein is. De penis ringen die werken voor sommige mannen zijn eigenlijk echt slecht voor hun partners, omdat ze complicaties kunnen veroorzaken, waaronder:

1. Een penis die vast komt te zitten in je penis, wat ongemakkelijk is en kan leiden tot de pijn van een erectie in de toekomst

2. Het risico dat de ring niet correct wordt geplaatst (u hoeft de ring niet altijd helemaal in te voegen)

3. Een ring die niet goed past, of niet zo lang meegaat als de grootte van de penis die wordt gedragen. Er zijn veel verschillende ontwerpen en maten. Het belangrijkste deel is dat het moet een penis die je kunt dragen de hele tijd.

Ik wil met je praten over verschillende merken penisringen. Ik zal bespreken wat werkt en wat niet, en ook wat te verwachten wanneer u een penis ring te kopen. Ik wil dat je weet dat er verschillende maten en ontwerpen van penis ringen beschikbaar zijn, zodat u kunt kiezen voor het ontwerp en de grootte die het beste werkt voor jou. Het is het beste wat ik voor je kan doen als ik een goede penisring kan aanbevelen, omdat de beste penisringen degenen zijn die voor je werken. Het hoeft geen "perfecte" ring te zijn. Ik hoop dat u deze site nuttig bij het verkrijgen van de beste ring voor uw penis. Bedankt, en tot snel! Benjamin van Beek Ik maak al meer dan 10 jaar ringen in mijn eigen penis. De basisring werkt goed voor iedereen en heeft verschillende maten beschikbaar in verschillende uitvoeringen. En dit onderscheidt dit artikel van producten zoals penisring vergelijk. Er zijn een aantal duurdere ring ontwerpen, maar ze zijn niet erg populair, omdat ze meestal extra werk te maken, en het is moeilijk om een goede te vinden voor iemand die niet gewend is om te kunnen dragen een ring de hele tijd. Zoals met alle dingen in het leven, zijn er geen "beste ringen" en in dit geval is dat prima. U zult niet een ring vinden die voor iedereen werkt. Het belangrijkste voordeel van een ring is dat je hem elke dag dragen zonder een pauze in het plezier te krijgen.