Tips over het gebruik van penisringen?

Benjamin van Beek

Koop de penis ringen bij een lokale retailer en koop dan een paar online op uw lokale sex shop (zoals Good Looking Loser, Vibratex, Giorgio Armani, etc) en eindelijk wat. Als ik geen idee waar een ring te kopen dan kun je altijd bellen me op en ik zal u een aantal suggesties.

In het laatste artikel gebruikte ik het woord "mogelijk" om de mogelijkheid te beschrijven om online een penisring te kopen. Ik moet zeggen dat dit de meest voorkomende reactie die ik krijg als ik om hulp vraag. Zie ook een Wijn Klimaatkasten vergelijking. Dus, hier is de definitie van "mogelijk" uit het woordenboek: "mogelijk om een bepaalde actie uit te voeren". Nu, in dit artikel zullen we onderzoeken wat "mogelijk" eigenlijk betekent in de context van penisringen. Laten we bij het begin beginnen en bij het begin beginnen. Wat is er mogelijk om uit te voeren? Omwille van de eenvoud ga ik ervan uit dat een penisring iets is dat kan worden gedragen en niet echt of zeer zeldzaam hoeft te zijn. Als ik in staat ben om een te dragen en ik heb niet het gevoel dat het een noodzaak voor mijn dagelijkse activiteiten, dat betekent dat het mogelijk is om het te dragen. Daarom gaat het artikel beginnen met een kwestie van haalbaarheid: Als je er een dragen, hoeveel heb je er dan nodig? Nou, ik zal met behulp van de term "permanente" en ik ben niet van plan om de mogelijkheid van het dragen van het te overwegen voor een zeer lange periode van tijd als een paar maanden of een paar jaar. En dan ga ik kijken naar wat voor soort activiteiten kunnen worden uitgevoerd met de ring. Kortom, ik ga het idee bespreken van hoe men een ring kan dragen in het dagelijks leven. Hierna bespreek ik een aantal praktische vragen van het soort: Wat wil je dat de ring te doen? Wat zijn uw dagelijkse activiteiten die ermee moeten worden uitgevoerd? Voor hoeveel heb je nodig om het te dragen? Heb je een grotere ring nodig of heb je maar één ring nodig? Als je het niet de hele dag draagt, kun je het dan op je vrije dag hebben? Tot slot ga ik een praktische vraag van een bepaalde ring bespreken: Hoe groot is het? Als de ring kan worden gedragen op hetzelfde moment als een gewone horloge, wat is dan zijn rol in het leven van de drager?

De ring die ik thuis gebruik en degene die ik draag de meeste van de tijd. Zo ziet het eruit als het niet gedragen wordt.

Ik moet je iets vertellen wat je misschien niet weet. Ik hoef niet elke dag een horloge te dragen. Eigenlijk heb ik er niet eens meer een om mijn pols nodig omdat ik hem veel meer draag als ik in de stad ben. Dus als ik in de trein of in de metro zit, draag ik het meestal om dezelfde redenen als ik altijd mijn horloge draag: om te zien waar het is, en hoeveel tijd ik nog heb tot mijn volgende trein, of wat er op het nieuws is. Soms kun je het nieuws lezen op een tablet, maar meestal zie ik het nieuws liever met mijn penis. Maar natuurlijk, als ik mijn horloge op mijn pols draag, besteden mensen er niet te veel aandacht aan. Dit is precies wat dit artikel onderscheidt van andere artikelen zoals Kruidvat Tandpasta Zonder Fluoride. Ze zullen waarschijnlijk merken dat ik een horloge draag, en me vragen waar ik het geld voor mijn horloge vandaan heb.