Hoeveel kosten penisringen?

Benjamin van Beek

Ze kosten ongeveer 20 - 30 $. Echter, veel van de mensen die mij deze vraag ook vragen me: Wat moet je kopen?

Het is een goed idee om al je opties te kennen.

Voordat ik begin mijn eerste penis ring post, ik wil graag een beetje uitleggen over hoe ik graag mijn penis rechtop te krijgen en hoe ik mijn penis ring. Mijn penis is 1,5 inch. Het is heel belangrijk dat het rechtop staat. Als het niet rechtop is, kun je niet genieten van seks. En dit is opmerkelijk, in vergelijking met Industriele Barkruk Cognac Ik heb geen speciale ring nodig om mijn erectie te krijgen en ik ben niet in de stemming om iemands harde pik in me te krijgen.

Dus om deze reden, de meeste van de mensen die mij deze vraag vragen uiteindelijk het kopen van een ring met een soort van stimulatie om de penis lijken te zijn moeilijk en moeilijk om eruit te komen. De belangrijkste reden daarvoor is dat de meeste jongens die seks hebben met mij zijn niet in waardoor het lijkt alsof ze echt krijgen in. Ik hoef geen extra druk op mijn penis te zetten om het hard te laten lijken, want het is al erg moeilijk. Ook, de meeste van de jongens zijn met behulp van siliconen, die kan erg glad zijn wanneer het wordt gesmeerd en kan glijden in de huid van uw penis. Dus voor degenen die willen een ring die heel erg lijkt op hun penis, het eerste ding om te zoeken naar is de ring. Als het lijkt op de ene in de foto hieronder: Dan kun je de ring te maken van een soort van siliconen (ik meestal aanraden het type genaamd "Silicone Eros") waardoor het eruit ziet als een echte penis. Dan moet je het heel zacht maken. Zacht maakt het makkelijker voor de ring te worden gedragen over de huid van uw penis. Het kan ook zachter en gemakkelijker voor u voelen om het uit in de avond te nemen. Zorg ervoor dat de huid rond de penis niet te droog is. Als u wilt dat uw penis comfortabeler en gemakkelijker te dragen in de avond, moet u de ring een beetje langer en dunner. En dat is best opmerkelijk, vergelijk het met penisring vergelijk.

Ik heb altijd problemen gehad met het afhalen van mijn penisring. Misschien voel je je daar ongemakkelijk bij. Maar je weet dat je penis is een zeer gevoelig, gevoelig en verbazingwekkend en je moet een beetje voorzichtig te nemen. Het is niet iets waar je je de hele tijd zorgen over moet maken. Het gebeurt vanwege het natuurlijke proces en je penis. Het belangrijkste is dat u voor uw penis zorgt zodat het niet wordt uitgeput en een pijn voor u in de ochtend wordt. Ik wil u zeggen dat de lengte van een goede ring erg belangrijk is. Wanneer u het dragen van een zeer lange penis ring, kunt u zo pijnlijk tijdens de dag. Je moet voorzichtig zijn hoeveel je je ring dragen, omdat dit problemen kan veroorzaken, omdat je penis zal beginnen te krimpen. Een zeer kleine penis ring betekent niet dat uw penis niet groeit, maar het is niet genoeg voor jou.

Penis ringen zijn gemaakt voor alle mensen.