contacteer mij

Benjamin van Beek

Neem contact met mij op

Vraag altijd om mijn e-mailadres voor het geval u enige vorm van opmerkingen, suggesties of vragen. Dit is een gratis blog, dus als je wilt helpen de site (door commentaar, delen, koppelen) gewoon in contact komen. U zelfs contact met mij opnemen als u vragen of opmerkingen voor de site.

Ik ben op vakantie tussen 18 en 21 oktober in Amsterdam. Gedurende die tijd zal ik weg van deze blog, maar zal proberen om uw e-mails zo snel mogelijk te beantwoorden. In de tussentijd zou ik ook blij zijn om uw opmerkingen, suggesties en vragen over de site te horen, en zal reageren op alle e-mails zo snel mogelijk. Alle feedback wordt zeer gewaardeerd, want dit is een zeer interessant project dat ik veel plezier heb doen. Bedankt voor het lezen, en fijne feestdagen.

Als u contact met mij wilt opnemen om penisringen te bespreken of wilt u een ring die je kunt niet wachten om te krijgen, stuur me dan een e-mail of laat me een reactie hieronder!

Mijn favoriete seksspeeltjes

zijn de dildo's. Ik gebruikte om van hen te houden maar nu schijnen zij enkel als een onnodige last wanneer zij zo pret zijn. Ze zijn geweldig voor solo spelen met één partner.

Andere goede speeltjes die ik heb gebruikt zijn vibrators, maar ze maken me niet orgasme. Dus, ik zelden gebruik ze, tenzij ik doe penetratie. Maar ze kunnen leuk zijn en ze kunnen me de haast geven om mijn lul in andermans kutje te hebben.

De andere goede speeltjes die ik leuk vind zijn de vibrators en ik gebruik ze veel. Ik denk dat ze leuk en anders zijn, maar ik heb nooit echt de drang gehad om cum tijdens de seks, al was het maar voor de opwinding van het gebruik van de vibrator.

Openingstijden